Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

miercuri, 3 martie 2010

De Martisor am gatit la Solaris

Si pentru ca nu lasam nici o traditie sa treaca neobservata ne-am gandit sa organizam niste activitati pentru copii, de MARTISOR. Pe 28 februarie la Solaris Shopping Park copiii care au venit la spatiul de joaca au avut parte de un concurs de facut sandvisuri, asta pentru ca noi vrea ca ei sa invete sa isi prepare singuri o gistare atunci cand merg la scoala sau cand sunt singuri acasa. Noi am pus la dispozitia concurentilor toate ingredientele necesare, adica paine de casa, carnati de casa de doua feluri, telemea de oaie, branza din burduf si cas de oaie; bineinteles nu putea lipsi ceapa Rosie de Aries alaturi de rosii, ardei si gogosar - acestea din urma din sera desigur. Copiii s-au intrecut pe ei insisi cu frumusetile de "castele" pe care le-au creat si le-au si gustat. Aceste activitati au intregit evenimentul, eveniment la care doamnele si domnisoarele au primit flori si martisoare. Sa nu uitam de concursurile organizate de echipa Solaris, concurs de masinute teleghidate, de desen si modelaj cu plastelina.
Va promitem distractie si mai mare la urmatorul eveniment, pe 28 martie, cand tot la Solaris va asteapta Iepurila la evenimentul "In cautarea oului magic", editia a doua. Detalii in curand

Un comentariu:

  1. Am reusit sa deblochez aparatul lovit de paznic si, probabil, maine voi posta despre ce a fost la Solaris!

    RăspundețiȘtergere