Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Terra Madre Day celebrata si la TurdaIn 2009, cand a fost organizata de catre Slow Food pe plan mondial prima editie Terra Madre Day, am vazut peste 1000 de evenimente care au avut loc in peste 120 de tari, celebrand diversitatea de hrana si dreptul la hrana buna, curata si corecta, la nivel global. In primul an si Slow Food Turda s-a alaturat acestui eveniment organizand la Turda activitati educative la: Gradinita Dr. Ioan Ratiu Turda, Scoala Andrei Saguna, Colegiul National Mihai Viteazul precum si campania stradala din centrul municipiului Turda.
Si in acest an Asociatia Slow Food Turda va organiza activitatile de celebrare a pamantului ca sursa de hrana pentru omenire. Activitatile din acest an insumeaza o saptamana de evenimente. Va asteptam cu drag alaturi de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu