Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

miercuri, 9 februarie 2011

A treia editie a Targului Mestesugarilor, Manufacturierilor si Artizanilor Populari



Iata ca ne aflam la a treia editie a targului, eveniment prin care Primaria Municipiului Turda doreste crearea unui cadru favorabil de promovare a mestesugarilor, cu scopul de a pastra si perpetua traditiile zonei. La acest târg vor participa meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate precum: ceramică, olărit, sticlărie, fierărie, ţesături, sculptură, pielărie, pictură, lemnărie, apicultură, bucate tradiţionale (cozonaci, împletituri, murături, dulceţuri, compoturi, etc.). Fanfara Casei de Cultură a Municipiului Turda va oferi un spectacol pentru toți cei prezenți.

Multumim pentru sprijinul continuu al Fundatiei Adept Transilvania prin proiectul "Sprijinirea micilor producatori din situl Natura 2000 Sighisoara - Tarnava Mare" finantat prin intermediul Innovation Norway.

Va asteptam cu drag.

2 comentarii: