Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

miercuri, 28 aprilie 2010

Plantare de busuioc la Scoala Andrei Saguna








Am inceput activitatile la scolile turdene, prima scoala fiind Andrei Saguna, clasa a treia a doamnei invatatoare Miuta Ambrusan. Am plantat in ghivece din lut, busuioc, plante care au fost ingrijite de copii de la sadirea samantei. Acum a venit momentul plantarii individuale, fiecare copil avand ghiveciul lui. A fost o ocazie sa lansam si concursul Plantele de acasa, in cadrul caruia fiecare copil a primit un pliculet de seminte de floarea soarelui pe care sunt rugati sa le sadeasca acasa in gradina sau in ghivece. Fiecare copil care ne contacteaza dupa cateva luni si ne dovedeste printr-o poza ca a crescut aceste plante, va fi premiat.
Toata actiunea de astazi face parte din subproiectul "Coltul verde de la scoala mea", parte al proiectului "Viata in gradina verde".

Un comentariu: