Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

vineri, 11 iunie 2010

Aventura Junior Ranger 2010



Pe 12 iunie 2010, în pădurea Vapa din Cheile Turzii, are loc Aventura Junior Ranger, un concurs plin de natura si aventura :)

Aventura Junior Ranger, este un concurs-drumeţie adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 şi 18 ani, care vor participa echipe formate din 3-5 membrii. Sunt asteptati in mod special copii si tinerii de la şcolile si liceele din Turda şi împrejurimi... dar, binenteles, concursul e deschis si altor tineri din alte locuri :)
Concursul, de tip “treasure-hunt”, va cuprinde mai multe probe specifice menite să contribuie la cunoaşterea si promovarea importanţei rezervaţiilor naturale şi a activităţilor educative desfaşurate în natură. Tinerii concurenţi vor parcurge traseul propus, in căutarea celor 10 comori ale lui Junior Ranger. Pe traseu, concurenţii vor participa la 5 probe: Grădina Fermecată a lui Junior Ranger, Junior Ranger urca in Top, Exploratorul Junior Ranger, Junior Ranger cauta Nordul si Punguta cu surprize a lui Junior Ranger.

Mai multe informatii pe pagina evenimentului: Aventura Junior Ranger 2010

Informaţii suplimentare si confirmarea participarii:
Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” Piata 1 Decembrie, nr.6, Turda, 0744.678674,
e-mail: potaissa@juniorranger.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , web: www.juniorranger.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu