Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

sâmbătă, 5 iunie 2010

ONGfest 2010 la Cluj Napoca




ONGfest 2010, desfasurat la Cluj Napoca, in Piata Muzeului in perioada 4-5 iunie a fost o ocazie pentru noi de a prezenta proiectele. In principal Viata in gradina verde, insa am vorbit cu organizatiile interesate si de tabara Vara Gatsronomica si tuturor li s-a parut interesant si si-au aratat interesul de a colabora. Cateva organizatii care se ocupa cu copiii cu deficiente psihice si fizice si-au aratat dorinta de a initia si la Cluj spatii verzi in care copiii sa isi cultive hrana fiind convinsi ca aceasta metoda de lucru ar avea efecte benefice asupra acestora.
Pentru toti participantii genul acesta de eveniment este o ocazie foarte buna de socializare pentru ca este foarte important ca cei din breasla sa stie despre ce fac ceilalti, iar comunitatile din care fac parte sa fie la curent cu actiunile mai ales ca numarul organizatiilor non guvernamentale a crescut foarte mult in utlimul timp.
Echipa noastra a derulat pe parcursul evenimentului atelere de plantare cu copiii doritori.

2 comentarii: