Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

marți, 10 august 2010

Participantii primei editii a taberei


Nu putem trece mai departe fara ai mentiona pe participanti, cei care au avut rabdarea si dorinta de a asculta si a acumula informatiile de la atelierele taberei.
Voi incepe cu oaspetii:
De la Slow Food Bran Moeciu au fost cu noi Iulia Ruse si Rares Smeu iar de la Slow Food Busturoasa Palanca Oana Covaci si Nicoleta Covaci. Din partea Slow Food Tarnava Mare au venit Camelia Nagy si Denisa Moldovan. Turdenii au fost reprezentati in numar mai mare, acestia fiind:
Alexanda Boar - Scoala Teodor Murasanu
Alexandru Belu - Scoala Teodor Murasanu
Alexandru Pozsonyi - Scoala Teodor Murasanu
Sergiu Anghel - Scoala Teodor Murasanu
Silvia Cernea - Scoala Teodor Murasanu
Diana Mocan - Scoala Horea, Closca si Crisan
Andreea Anghion - Scoala Horea Closca si Crisan
Maria Rus - Colegiul National Mihai Viteazul
Aurelian Moldovan - Colegiul Dr. Ioan Ratiu
David Pozsonyi - Gradinita Dr. Ioan Ratiu

Invatacei au fost si organizatorii Mara Rus - Colegiul National Mihai Viteazul, Alexandra Vaida - Colegiul Dr. Ioan Ratiu, Simina Oprea - Liceul Nicolae Balcescu din Cluj Napoca si Radu Badalutadin Turda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu