Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

marți, 30 noiembrie 2010

Preluare de pe TurdaNews, www.turdanews.net



Locuitorii din Turda şi Câmpia Turzii şi nu numai, vor avea ocazia să scape de obiectele electrice şi electrocasnice defecte în cadrul ultimei etape a campaniei "Marea Debarasare" din aceast an. Activitatea se va desfăşura în zilele de 3 şi 4 decembrie 2010.

Acest eveniment reprezeintă o continuare a iniţiativelor de mediu derulate de AMP Cluj. Clujenii îşi pot depozita în faţa casei sau a blocului deşeurile de echipamente electrice sau electrocasnice, iar acestea vor fi ridicate de operatorii de salubritate, care le transportă la punctele de colectare, de unde producătorii le vor ridica pentru a valorifica elementele componente.

La ultima campanie de acest fel la Turda s-a colectat aproape o tonă şi jumătate de materiale iar la Câmpia Turzii, cu puţin peste 250 de kg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu