Bun, Curat, Just!

Scopul Asociatiei Slow Food Turda este organizarea de activitati educationale pentru promovarea patrimoniului local, regional si national, din punct de vedere gastronomic si cultural precum si sustinerea dezvoltarii agrare.

duminică, 30 mai 2010

Simpozion de educatie alternativa

Luni, 31 mai, in cadrul zilelor Gradinitei cu program prelungit Dr. Ioan Ratiu Turda, cu incepere de la ora 11.00 va avea loc un simpozion cu titlul "Educatie alternativa in institutiile de invatamant din Turda". Se vor prezenta proiecte extra scolare care se desfasoara in Turda prin intiativa organizatiilor non guvernamentale. Din partea ONG-urilor vor fi prezenti: Alina Rosca, presedintele Fundatiei Potaissa, coordonatorul proiectului "Junior Ranger", proiect finant de Fundatia pentru Parteneriat si Mol Romania; Ramona Duminicioiu din partea Asociatiei Eco Ruralis si presedinte al Centrului de Informare asupra Organismelor Modificate Genetic (www.infomg.ro)- partenerii proiectului "Viata in gradina verde" si Marta Pozsonyi, presedinta Asociatiei Slow Food Turda si coordonatoarea proiectului "Viata in gradina verde" - proiect finantat de Terre Humaine Foundation (www.terrehumaine.org).
Prin aceasta intalnire incercam sa accentuam importanta proiectelor de educatie alternativa, sperand ca, cadrele didactice prezente sa fie interesate de implicarea in acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu